Voordelig energiecontract.

100% zonnestroom uit Nederland en omgeving.

Vergelijk wat u kunt besparen op maandbasis tegen de kosten die u daar momenteel voor betaalt.

Lees meer

,

Bekijk opbouw maandbedrag

Tarieven en voorwaarden stroom

Situatie

  • kWh verbruik

Situatie aanpassen

Opties

Gas
Btw
Prijsplafond

Je zit nog nergens aan vast

Wilt u overstappen? Wat fijn dat u bij ons klant wilt worden. Bij EnergiePlan begrijpen wij dat het kiezen van een andere energieleverancier best lastig kan zijn. Daarom is EnergiePlan er voor u, wij helpen u bij het vinden van de beste leverancier.

Veel Energieleveranciers stunten jaarlijks met eenmalige vergoedingen waarna u voor een lange tijd vastzit aan hoge tarieven. Zo doen we het bij EnergiePlan niet. Wij handelen namelijk direct op de energiebeurs en dat is in uw voordeel.

  • Wij kopen energie in op de energiebeurs en factureren dit tegen inkoopkosten direct door. Op dezelfde manier bieden we ook producenten van duurzame energie direct toegang tot de energiebeurs.
  • De inkoopkosten die wij doorberekenen zijn een stuk voordeliger dan “normale” tarieven zonder ergens aan vast te zitten.
  • Alle stroom die we leveren is 100% duurzaam en bij dit aanbod afkomstig uit Nederlandse Zonnestroom.

Wij adviseren energiecontracten waarmee u direct bespaart. Wij zorgen ervoor dat de energiekosten voor particulieren en ondernemers zo voordelig mogelijk zijn. 

Wat u betaalt is afhankelijk van uw daadwerkelijke verbruik per uur en de actuele beursprijs in dat uur. Zowel voor stroom als gas. Dit is tot 15% voordeliger en uw stroom is nog groener ook. Dit is geen garantie dat uw prijs gedurende een bepaalde periode niet iets hoger kan uitkomen dan de prijs van sommige vaste termijncontracten.

Via het platform kunt u de dynamische beursprijzen volgen en uw energievraag samen laten vallen met duurzame productie en lage energieprijzen. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wanneer het een goed moment is om uw elektrische auto op te laden of wasmachine aan te zetten. Zo wordt duurzame energie beter benut en kunt u geld besparen.

Gas?

Gas gaat via onze partner Kikker Energie wel, ook tegen inkoopprijs. Dit scheelt zo’n 15% ten opzichte van vaste energieprijzen. Pak uw voordeel! Als u hier gebruik van wilt maken kunt u zich via onze website aanmelden en zorgen wij voor een soepele overstap. U merkt er bijna niks van dat u twee leveranciers heeft.

Wilt u persoonlijk advies op het gebied van Energieleveranciers en Energiecontracten? Onze adviseurs staan elke dag voor u klaar om u te helpen met het maken van een keuze. Neem telefonisch contact met ons op : 085 00 43 475.

Twijfelt u? Probeer het gewoon het een maand uit. Het is maandelijks opzegbaar. 

disclaimer

Eerlijke prijs

Geen cadeautjes of trucs maar gewoon een eerlijke prijs die je direct aan betaalt.

Maandelijkse inzicht

Iedere maand rekenen we jouw echte verbruik af.

Levering via platform

All in power verzorgt de levering, overstap, facturatie en klantenservice (8-20 / ma-za).

,

Bekijk opbouw maandbedrag

Tarieven en voorwaarden stroom

Situatie

  • kWh verbruik

Situatie aanpassen

Opties

Gas
Btw
Prijsplafond

Je zit nog nergens aan vast