Dynamische energie via Centaur Power

100% zonnestroom uit Nederland en omgeving.

Lees meer

,

Bekijk opbouw maandbedrag

Tarieven en voorwaarden stroom

Situatie

  • kWh verbruik

Situatie aanpassen

Opties

Gas
Btw

Je zit nog nergens aan vast

Handel op de energiebeurs

Ons aanbod is anders dan u gewend bent van traditionele leveranciers. U koopt via ons direct op de energiebeurs en dat is in uw voordeel.

  • Wij kopen energie in op de energiebeurs en factureren dit tegen inkoopkosten direct door. Op dezelfde manier bieden we ook producenten van duurzame energie direct toegang tot de energiebeurs.
  • De inkoopkosten die wij doorberekenen zijn een stuk voordeliger dan “normale” tarieven zonder ergens aan vast te zitten.
  • Alle stroom die we leveren is 100% duurzaam en bij dit aanbod afkomstig uit Nederlandse Zonnestroom.

 

Inkoopprijzen

Zolang als u bij ons blijft, kopen wij uw energie direct op de beurs in. Wat u betaalt is afhankelijk van uw daadwerkelijke verbruik per uur en de actuele beursprijs in ieder uur. Zowel voor stroom als gas. Dit is tot 15% voordeliger en uw stroom is nog groener ook. Dit is geen garantie dat uw prijs gedurende een bepaalde periode niet iets hoger kan uitkomen dan de prijs van sommige vaste termijncontracten.

Via het platform kunt u de dynamische beursprijzen volgen en uw energievraag samen laten vallen met duurzame productie en lage energieprijzen. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wanneer het een goed moment is om uw elektrische auto op te laden of wasmachine aan te zetten. Zo wordt duurzame energie beter benut en kunt u geld besparen.

Maandelijkse facturen 

Onze partner All in power leest iedere dag uw meter uit. Met deze informatie berekenen zij iedere maand wat u de maand ervoor hebt verbruikt. Geen verrassingen meer aan het einde van het jaar als blijkt dat u meer verbruikt heeft. In de winter zijn de rekeningen iets hoger, in de zomer wat lager. Als u zuinig heeft gedaan ziet u dat direct terug aan het einde van de maand.

Eén keer per jaar ontvangt u een eindafrekening om te dubbelchecken dat alle facturen kloppen. 

De tarieven

Voor het gebruik van het platform betaalt u 5 euro per maand (excl. btw) per aansluiting, dit is vergelijkbaar met wat andere leveranciers vragen.

We brengen de echte beursprijs in rekening, natuurlijk moet u ook energiebelastingen betalen. Wij vragen drie cent (excl. btw) voor de moeite die wij doen om uw energie op de beurs te verhandelen en te verzekeren dat de energie duurzaam is.

Gas nodig?

All in power levert zelf geen gas. Onze partner Kikker energie wel, ook tegen inkoopprijs. Dit scheelt zo’n 15% ten opzichte van vaste energieprijzen. Pak uw voordeel! Als u hier gebruik van wilt maken kunt u zich via onze website aanmelden en zorgen wij voor een soepele overstap.

Eerlijke prijs

Geen cadeautjes of trucs maar gewoon een eerlijke prijs die je direct aan betaalt.

Maandelijkse inzicht

Iedere maand rekenen we jouw echte verbruik af.

Levering via platform

All in power verzorgt de levering, overstap, facturatie en klantenservice (8-20 / ma-za).

,

Bekijk opbouw maandbedrag

Tarieven en voorwaarden stroom

Situatie

  • kWh verbruik

Situatie aanpassen

Opties

Gas
Btw

Je zit nog nergens aan vast